Klimaatspijbelaars

20190208_123719

Malieveld. 7 februari 2019. Jongeren schreven booswoorden op kartonnen protestbordjes. Nou en toen kwam het. De spuugvloktirades regenden als trosjes Unox-knakworsten uit de lucht. Witte zuurmannen serveerden schuimbekkende foeireprimandes aan de jeugdige demonstratiespruitjes. Dat kon allemaal niet wat daar gaande was met het hele gebeuren.

Want de interpunctie was niet goed. Dat uitroepteken had daar niet gemoeten. De punten en de komma’s en alles. En wij volwassenen met onze realiteit deden dat vroeger allemaal niet. Wij gooiden gewoon met krijtjes en pennen in de klas als niemand keek. Of maakten bommetjes met scheikunde. En rookten stickies achter het fietsenhok. Wij deden wat iedereen toen destijds vroeger deed. Wij sjouwden gewoon achter elkaar aan. Als rechtgeaard kluitjesvolk.

En zie dat jonge spul dan onderscheidend bezig zijn. Zie dan hoe zij zich als een zwerm spreeuwen losmaken uit de vastgeroeste mensenmassa en iets vinden van de dingen waarvan iets gevonden wordt door mensen in ivoren torentjes en achter dure notenhouten bureautjes. Zie dan hoe zij zich roeren. En moet je toch eens kijken wat een rotzooi zij achterlaten. Het lijkt wel of ze in de veronderstelling verkeren dat moeder natuur een vullisbak is.

‘Papa en mama wat deden jullie toen het plastic in de oceanen dreef?’ ‘Nou jommes wij deden sentjes verdienen om drie keer per jaar op vakantie te kunnen. Dat deden wij ook voor jou hoor. Vond jij die jacuzzi in dat Thaise hotel niet fijn dan?’

De jeugd van tegenwoordig. Ze hebben allemaal hoogdravende hoogmoedsidealen die containers vol met zuurverdiend geld kosten. Het is allemaal niet meer te betalen jommes want de biefstuk doet ook het één en ander per ons. Om over de benzine nog maar te zwijgen. De jeugd is er toch om onze levenswijze voort te zetten? Om te bevestigen dat wij het allemaal goed hebben gedaan? Om de puntjes op onze i te zetten? Daar zijn kinderen toch voor?

En laten we het godbetert maar helemaal niet hebben over de objectief constateerbaar strafbare en schandalige schending van de openbare orde en de goede zeden met bepaalde niet nader te definiëren door vulgaire feministen ingefluisterde teksten op kartonnen bordjes van kleine meisjes die gewoon met niet biologisch afbreekbare genderbevestigende Barbies horen te spelen. Op slaapkamers met roze bloemetjesbehang. Waar gaat het heen met de wereld? Welke globalistische agenda zit daarachter?

En zeg mensen hoor eens even hier en luister eens even goed naar mijn zwaarwegende meningkjes van nationaal belang over dat inferieure puberale gedoe. Dat kleine meisjes er op straat blijk van geven een lichaam te bezitten waarover zij vrij kunnen beschikken zonder daarbij de commissie van de witte zuurmannen te raadplegen is op zeker een veeg teken dat het einde der tijden nabij is. Straks is alles weg waar wij ons hele leven lang voor hebben gewerkt. Vroeger waren kinderen gehoorzaam. Tegenwoordig hebben ze overal maar een mening over.

Schelden doet u thuis ook niet

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s