Imazepam Fatsmo Jnaad in de Braadpan

IMG_20180402_160118Satireprent van @Co0ontje

Een sociale afgang wens ik je toe onder het oog van lachende omstanders. De totale ontmanteling van je psychische landschap. Met niets dat resteert behalve een cactus midden in een desolate woestenij die als een vergeefs opgerichte fallus zoekt naar een slofje dat niet komt. Laat staan arriveert. En een telefoon ernaast die niet meer overgaat met een stoïcijns zwijgende WhatsApp erop. Met de AIVD in de kantlijn.

Speciaal voor jou hebben we de WIV uitgevonden. Zodat je niet samen met je haatvriendjes zweetnaden vol homofobie opdringt aan kleine kinderen die zandtaartjes bakken op woensdagmiddag. Of tieners die samen op fietsvakantie gaan. Speciaal voor jou hebben we digitale visnetjes geknoopt waarmee we al jouw data en die van je matties vangen als piranha’s in een troebele poel.

Ik schilder een Panorama Mesdag om je heen van woeste afwimpelwoorden die niet meer weggaan. Ik omhels en verstik je met een schutting vol literaire scheldpartijen. Je bent een aanfluiting voor alles wat masculien en man is. Je bent de hoogsteigen verpersoonlijking van “ja zo moet het dus niet”. Je bent het absolute nulpuntnulpunt van de menselijke beschaving met een ondergronds knollenkwadraat van achterhaalde achterlijkheid.

Ik wens je continu de hik toe en een eeuwigdurende jeuk op plekjes waar je net niet bij kunt. Als jij je reet zoekt vind jij je hoofd. Als jij je hoofd zoekt vind jij je reet. Ik omsingel je met lachspiegels die je grijnsgrimas vervormen tot een jokergok. Ik hoop dat je kroost je vies hard uitlacht als jij een pannenkoek misbakt. Want dat kun je niet. Pas als je dat kunt mag je jezelf een man noemen. Je bent weggewaaid kaf. Van welk koren stam jij af? En waarom hebben zij jou verlaten?

Advertenties

Schelden doet u thuis

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s