Het vliegendefucksmobiel

pippi-calzelunghe-70-anni-svezia-smaland

“De haat is de duisternis, dat is niet goed. Hoewel, de fascisten moeten we haten en dat is wel goed. Hoe kan dat eigenlijk? Ja, dat is omdat wij ze haten in naam van het licht, terwijl zij alleen maar haten in naam van de duisternis. Wij haten de haat, en daarom is onze haat beter.” (De Aanslag, Harry Mulisch)

Je moet jezelf een beetje stukmaken om de haters te bestrijden. Een beetje duister worden zoals hen. Om de haters met dezelfde wapens te kunnen bestrijden die ze tegen jou inzetten. Haters haten het licht. In het licht zien ze de lelijkheid van hun haat. Daarom haten ze je. En voeren oorlog tegen je. Dus je moet een beetje zelfdestructief zijn. Jezelf laten openkrabben en deels leeghalen en weer invullen met een stukje van de duisternis van de haters. Een beetje worden zoals de haters.

Maar ook weer niet teveel, want dan word je zoals hen. En dan hebben ze je. Voor de mensen die liefhebben is het leven heel complex. Voetje voor voetje schrijden op een koord boven een peilloze afgrond met niets dan een doffe klap die grijnzend van psychopatische euforie op hen staat te wachten bij één misstap. Geen zachte armen die je opvangen. Die zijn allang weggelopen. Het is allemaal te lastig. Je best doen is ontzettend geweest. Dat was vroeger. Nu moet alles nu en anders val je maar dood.

Haters dreigen je naar de Filistijnen te helpen als je niet naar beneden komt. Haters willen het licht met de blote poten uit elkaar trekken en het onder de grond schoffelen alsof het nooit bestaan heeft. Voor de haters is het leven makkelijk. Ze haten alles wat hen niet aanstaat punt. Daar moet jij maar gewoon mee leren leven punt. Ze zijn zoals ze zijn punt. Als jij daar last van hebt dan moet jij je maar laten behandelen punt. Haters hebben het licht nodig om te kunnen haten want zonder dat licht bestond de duisternis van de haters niet punt.

2 gedachtes over “Het vliegendefucksmobiel

  1. Wederom volstrekte en onbegrijpelijke bagger.Geen wonder dat jij nergens iets publiekelijk kan publiceren.
    Surrogaatjes producent met allures … Zo sneu om zo’n mislukkeling te zijn en te blijven!

Schelden doet u thuis ook niet

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s