Ga koken, trut

tilegenerator

Indien en voorzover het u behaagt, ben ik volgaarne uw loepzuivere, ascetische en zelfverloochenende minnemaagd. En natuurlijk spreekt de alomtegenwoordige “moedergodin” door mij, en hebben alle kinderen op woensdagmiddag ijsvrij. Volledig idolaat ben ik van uw misogyne gezwam, ik krijg er eenvoudigweg geen genoeg van. Verklaart u mij gerust tot uw enige echte “squirtqueen”, en wat u dat feitelijk en concreet oplevert zult u vanzelf met lede ogen aanzien.

Trakteert u mij toch alstublieft elke dag op het geklets uit uwen misogyne speknekken, dan vertel ik u naderhand wel hoe hard en lang u in uw moederziele eentje op de bank mag verrekken. Doet u dat s’il vous plaît ter hoogte van uw Achilleshiel, of help uzelve even met een roterende knetterbiel. Laat uw sociale omgeving vooral intact, want zij kunnen er ook niets aan doen dat u er geen bal van bakt. U doet niets anders dan anderen om versmade redenen helemaal de moeder hinderen. Hoe komt u er toch bij dat u een vrouw voor altoos aan u moet binden?

Ach het vrouwmensch en wat zij allemaal wil, de smaadhuilende melkmuilmannetjes willen zonder enige opgaaf van plaats en tijd eenvoudigweg onverwijld van bil. Dat zij dat nou niet begrijpt, dat megalomane arrogante wicht, want als laagdrempelige gratis collectieve voorziening is het eenvoudigweg haar maatschappelijke plicht. Een vrouw die en plein publique haar ava tentoonstelt, ja hoor eens moet u allemaal eens even luisteren: dan vraag je ergens om.

Dat rijmt niet. En dat klopt. Want vanaf hier haal ik eenvoudigweg de misogyne naald van de grijze seksistenplaat. Elk ‘heerschap’ dat mij lastig valt met smaad en laster stuur ik weg, en dat is mijn fundamentele recht, omdat ik me door niemand laat behandelen als kech, echter indien en voorzover de islamofobe faplullengestapo vindt dat ik seksueel vernederd zou moeten worden, dan heb ik natuurlijk niets gezegd. Weet je je als nota bene middelbare man geen raad met een vrouw? Ja zeg nu eens eerlijk. Wiens feitelijke en concrete probleem is dat nou?

Advertenties

2 gedachtes over “Ga koken, trut

Schelden doet u thuis

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s