De schoolvoorbeeldenstorm

3adcb8b32a30b4cc0814065888e65ee0

Als extreem rechts niets meer over heeft behalve gaslighting, framing, laster, smaad, gebroken Lexa-harten en afgewezen Tinderpikkies (welkom in de realiteit) om met succes te kunnen betogen dat alles per definitie aan de boetenlanders ligt, dan zijn de hoge bomen aan de linkerkant aan de beurt.

Linkse feministen zijn overigens de absoluut onovertroffen hel, want die bemoeien zich met eigen zaken zonder consequent verantwoording af te leggen aan de wittemannetjesweemoedcommissie over de gang van zaken in het verleden, het heden en de toekomst. Alles was vroeger beter, toen luisterden de vrouwtjes nog als je “HÍÍÍÍEEEEEERRRRRRR!!! APPORT!!!!!!” zei en stonden de piepers om half 7 te dampen op tafel met een medium gebakken biefstuk erbij.

Maar het is kapot jongens, alles is kapot. Tegenwoordig zeggen die eigenwijze krengen “meh” terug bij seksuele intimidatie of doen blockjes geven bij dickpicparades en dat mag niet. De vrouwtjes zijn een laagdrempelige collectieve voorziening die hoofd moeten geven, op commando. En ze moeten daar ook luid bij kreunen alsof de rozenknopjes in het keeltje zitten. Want dat is toch zo?

Lonken doen die frigide koelkasten ook niet meer, ze lezen krantjes en boeken en vinden dingen en dat is niet de bedóeling, jongens en meisjes. Ze moeten de baarmoeder invullen met blonde jongetjes met blauwe ogen, vaderlandslievende soldaatjes baren, de soort conserveren, de demografische voorraad aanvullen, liefst zo evenwichtig mogelijk, geen significante statistische uitschieters want dat is in planeconomisch opzicht zo lastig met de meerjarenmacrobegroting. Sieg heil!

En verder zijn zichtbare schoolvoorbeelden van geslaagde kansparels in een multiculturele gelijkekansensamenleving om je dood aan te ergeren met je fascistische matties. Goed geïntegreerde boetenlanders zijn en blijven ongeacht curriculum vitae en maatschappelijke positie derdehands gastarbeiders wiens kinderen dan weer vierdehands zijn en zo tot in het oneindige blaue Hinein verder geredeneerd. En linkse famkes mogen geen burgemeester worden, zijn we nou helemaal bescheuert geworden hier.

Een gedachte over “De schoolvoorbeeldenstorm

Schelden doet u thuis ook niet

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s