Geachte weledelgestrenge pachtheren van het Grote Gelijk

image

Van Yvonne Brinkerink werd rond de verkiezingen impliciet en expliciet geëist door een ‘interventieteam’, een rare snoeshaan van een rechercheur (ben jij gesjeesd ofzo?) en andere staatsgefinancierde figuranten om haar politieke partij én haar zoon op te offeren, in ruil voor haar vrijheid. Die ze al heeft. Heel apart.

Wilt u allen fietsviolen binnenkort met een aan chirurgische precisie grenzende toewijding uw gedachtenproces even rustig doch gedecideerd nalopen met een deskundige? Want een ander laten boeten voor de fouten die zijn gemaakt klopt niet. Dat getuigt van een misplaatst superioriteitsgevoel. En dat lusten wij hier niet. Dank u vriendelijk.

En voor ik het vergeet. Laten wij vrouwen die excelleren ‘tol’ betalen voor hun bijdrage(n) aan de samenleving? Mag ik u er even aan herinneren dat Yvonne Brinkerink de gevestigde JGZ-orde opschudde door crisisopvang en repatriëring te faciliteren (zonder wachttijd) voor een fractie van het gebruikelijke budget? Dank u wederom vriendelijk en dergelijke.

Datzelfde eerdergenoemde ‘offermechanisme’ zie je overigens ook bij Monica Pellegrino (zoon afgenomen want “onbetamelijk” en “grenzenloos” volgens een OvJ) en Nora Yorukseven (hé ook zoon afgenomen wegens commentaar op luchtkwaliteit huurwoning). Een hele slechte Hollandse gewoonte van mensen die iets fundamenteels niet begrijpen. Ik wil dat best even femsplainen.

Je hebt als vrouw het recht om deel te nemen aan het maatschappelijke verkeer, mee te draaien in de economische hamstermolen, kinderen te krijgen, politiek actief te worden, je opinie op tafel te gooien zoals jou dat goedacht en te pionieren. Dat mag allemaal in één leven. En het mag ook allemaal tegelijk en door elkaar heen. Kijk maar na in de Nederlandse (grond)wet. En ach, lees de EVRM ook maar even door.

Die typische snuiter van een rechercheur die deelnam aan het betreffende buitengewoon vreemde interventiegesprek rond de verkiezingen mag mij even bellen en dan gaan wij samen even een heel klein kopje koffie drinken in een openbaar gebouw. En dan geef ik u naderhand even een leeslijstje mee met relevante boekjes waar uw denktrant van opknapt. En ik kijk u ook heel diep in de poppetjes van de ogen met mijn hazelnootbruine ogen.

Verder kan de rest van het hele voornoemde spul wat mij betreft gewoon naar de dorpspomp in Ede lopen en daar hun flagrante bureaucratengekwaak aan hangen onder het genot van een kratje Hertog Jan of twee, want investeren in lui die aan je liggen te sjorren en te trekken omdat je deelneemt aan het democratische proces is zinloos. Neem dat maar gerust van mij aan als ervaringsdeskundige.

Tot slot. Indien en voorzover er nog mensen bestaan die in de veronderstelling verkeren dat het benoemen van feiten die zich aantoonbaar in het leven van een vrouw afspelen een ‘gevalletje smaad en laster’ is mogen zich bij mij melden. Volgaarne leg ik u met engelengeduld uit waar uw (juridische) denkfouten zitten. Misschien neem ik ook wel een mensenrechtenadvocaat mee.

Niettemin geheel onvoorwaardelijk de liefhebbende uwe en dergelijke,

Sandra Schoppers

22 gedachtes over “Geachte weledelgestrenge pachtheren van het Grote Gelijk

   1. Heb je weer ruzie gemaakt ,kunt jij überhaupt wel een vriendschap onderhouden?

   1. Jammer maar je kent me niet ,ik ben enkel iemand die reageert op je ‘hersenscheten’. Maar ik zal je met rust laten je hebt er kennelijk last van.

   2. Ik ken jou wel degelijk, je laat digitale sporen na. Zorg dat mensen gemak van jou krijgen in plaats van dat geklets en geroddel van jou en laat mensen met rust die niet om jouw bemoeienissen vragen! En nu opgerot!

 1. Misschien duidelijker zijn wie en wie niet je hersenscheten mogen lezen..
  En als het gaat om ‘digitale sporen’ die laat iedereen na ook jij ,dus dat zegt niets.
  Het rest mij nu nog je een mooie dag te wensen.

  1. Ik voorspel jou bij deze dat jij – net als al die anderen die mij lastig vielen – bij de politie uit zit te leggen wat er met jou aan de hand is dat jij mij niet met rust wilt laten. Dan weet je dat vast.

   1. Sorry ik weet niet waar je het over hebt ..dus nogmaals een mooie dag gewenst.

 2. Het lijkt mij verstandig dat je naar diegene gaat waar je echt kwaad en haat gevoelens voor hebt ,en niet mij zomaar beschuldigingen terwijl ik nergens van af weet.
  En niet alles zo verdraaien dat je net doet alsof je me kent.

  Dank.

  1. Wat jij niet goed begrijpt, en ik betwijfel dat jij dat ooit gaat begrijpen, is dat mensen zelf bepalen op welke manier zij contact onderhouden en met wie. Dat is niet aan jou om dat te bepalen: daar is iedereen vrij in. Dus als jij met een anoniem profiel op mijn blog komt liggen klootzakken over zaken die jou geen mallenmoer aangaan, dan zeg ik daar wat van. Bemoei je niet met privé-zaken van andere mensen, dat doen zij namelijk bij jou ook niet. Laat mij met rust!

   1. Wat heeft dat te maken met wat ik schreef?
    Weet je ik geef het op jij hebt zo’n raar verhaal in je hoofd samen gebreid en houdt dat jezelf voor als de waarheid,prima dat mag want jij zou je wel het fijnst voelen tussen je eigen verzonnen leugens.
    Maar laat mij er buiten wil je, ik ken je niet en wil je ook niet eens kennen ik reageerde enkel op je blog.
    Misschien moet je overal van internet af gaan als je bang bent dat mensen op iets van je reageren en jij daar elke keer zo’n ongelofelijke stress door ervaart.
    Verder wens ik je een mooie tijd dat je hier op deze aardkloot rond struint.

Schelden doet u thuis ook niet

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s