Gezocht: faplullen

20170504_083817

Heb jij een bord voor de kop? Weet jij anderen te overtuigen van het tegendeel van de objectief constateerbare feiten? Blijf jij hameren op je eigen gelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Want wij zoeken misogyne papkindjes die op het juiste moment met de juiste belediging de juiste snaar weten te raken op ons online platform geenstijl.nl

Wij stellen slechts één granietharde pikvoorwaarde aan de faplul: je reageert met je echte voor- en achternaam. Uiteraard blijven jouw inspanningen niet onbeloond!

Afhankelijk van jouw talent om hoogoplopende verontwaardiging te oogsten bij kleine Vivameisjes en zelfingenomen Lindavrouwen kun jij jezelf promoveren van beginnend faplulletje tot een alom gevreesde Überfaplul.

Eén maal per jaar reiken we de Faplulbokaal uit aan het allermisogynste papkind, begeleid met een doorlopend defilé van blote faplulreeten. En jij mag dan op een groot podium live laten zien hoe goed jij kunt fappen lul!

Maar dat is nog niet alles!

Ben je (semi-)overheidsmedewerker? En durf jij met een aan doodsverachting grenzende onverschilligheid je VOG-je van de digitale faplulberg af te roetsjen? Dan is de kans groot dat we je ridderen in de Koninklijke Orde van de Faplul. En wie wil dat nu niet?

Reageer voor 1 juni a.s. met een creatieve sollicitatie. En alles mag! Ren in je onderbroekje over straat, ga lekker streaken bij DWDD, laat Nederland zien wat voor een ongelooflijk grote faplul jij bent en word onze nationale faplulheld!

Vragen over de sollicitatieprocedure bij @BartNijman. U vindt hem rouwend onder het bureau wegens recent weggelopen adverteerders.

Tot snel!

Advertenties

Schelden doet u thuis

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s