Lezen?

image

“De Sukkelmagneet” is geen verhaal om ‘zomaar’ even integraal op LinkedIn te droppen. De dialogen zijn best pittig. Het is geschreven naar aanleiding van een uitermate onprettige aanvaring met een man met psychopathische trekken die mijn hele leven in enkele weken helemaal overhoop gooide in het najaar van 2012.

De hoofdpersoon Eva gaat veel verder dan ik en dompelt zich helemaal onder in zijn ‘regime’. Ik heb geprobeerd in beeld te brengen wat er (met je) gebeurt en de mensen om je heen als je zo stom bent om fysieke betrekkingen aan te gaan met een man met psychopathisch gedrag. In tegenstelling tot wat vele mensen denken ‘helpt’ het niet om psychopathisch gedrag te beantwoorden met liefde of lust. Het omgekeerde gebeurt: je maakt het nog erger. Je faciliteert het gedrag als het ware. Je wordt de ‘energiebron’ en de reden dat het gedrag voortduurt. Tot je helemaal ‘opgebruikt’ bent. Vervolgens word je ‘weggegooid’ en wordt er een ander ‘slachtoffer’ gezocht.

Om een lang en heel vervelende geschiedenis kort te maken: ik was dat voor. Heb echter de schrik van mijn leven gehad en hoop hiermee andere vrouwen te helpen begrijpen wat psychopathie is en hoe je het (tijdig) kunt herkennen. Zodat je je als de wiedeweerga uit de voeten kunt maken. Deze mensen hebben hulp nodig van professionals die hen elke week de keiharde waarheid zeggen en bereid zijn dit minimaal 2 jaar vol te houden. En hen niet na de obligate verzekerde sessies vanuit de ZvW weer de maatschappij insturen. Want dan gaat het geheid fout. Graag een berichtje voor ik de PDF aan je opstuur. Heb je naderhand vragen dan ben je altijd welkom.

Advertenties

Schelden doet u thuis

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s