Internetpesters Aangepakt

image

Mensen volkomen kapot maken met de meest weerzinwekkende beschuldigingen, scheldkanonnades en dreigementen die voor de rest van je aardse leven blijven nadreunen bij elke stap die je zet. Aan sommige mensen is een IP-adres eenvoudigweg niet besteed. Een therapeut ook niet.

Een naarling ben je, als je vanachter een anoniem account met manipulatieve, lasterlijke opmerkingen een ander dwingt om informatie over zich- of haarzelf prijs te geven, op basis waarvan nog dieper op het doelwit kan worden ingehakt, tot diegene een zenuwinzinking krijgt, niet meer slaapt, overspannen wordt.

Regelrecht tuig ben je, als je met een groep mensen één doelwit terroriseert met haatzaaiende teksten die ertoe zouden moeten leiden dat het slachtoffer depressief en suïcidaal wordt, zodat je kunt dansen op het graf van het slachtoffer. Ja mensen, zulke slechteriken bestaan. Die doen zo, omdat ze ziek zijn.

En vervolgens, als de dader ontmaskerd wordt, worden er hartverscheurende krokodillentranen geplengd, en beweert de dader bij hoog en bij laag zélf het slachtoffer te zijn. En dan moet iedereen de dader “zielig” vinden en begrip opbrengen voor het weerzinwekkende gedrag dat andermans levens verwoest.

Teken allen de petitie tegen internetpesters en zorg ervoor dat er niet alleen een Haags agendapunt komt, maar een orkaan van politieke verontwaardiging. Over mensen die de maatschappelijke positie van anderen volledig verwoesten met laffe karaktermoord. Om de kneten. Een blauwtje. Of uit verveling.

Laten we met z’n allen nu eens een keer een digitale streep in het zand trekken en zorgen dat het internet in het Nederlandse luchtruim geen desolate woestijn is waar van de pot gerukte debielen de dienst uitmaken. Laten we nou eens een keer een vuist maken en hier werk van maken. Teken massaal die petitie.

Schelden doet u thuis ook niet

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s