Wakker worden Mark en Bert

image

De manier waarop Ebru Umar wordt behandeld in Turkije (‘taggen’ en daarna in het luchtledige laten hangen) plus de ramkraak van haar woning in Nederland stinkt naar een machtswellusteling bij justitie die promotie wil maken. Door met terugwerkende kracht de identiteit van Ebru Umar uit te wissen met op elkaar gestapelde beschuldigingen.

Het is in dit stadium van cruciaal belang dat niet alleen wordt gemonitord wat er rondom Ebru Umar gebeurt, maar dat er ook kritische vragen worden gesteld op basis waarvan de ‘regisseurs’ van dit goedkope drama begrijpen dat Nederland de zaak in de smiezen heeft, en zich niets op de mouw laat spelden. Uitspraken zoals ‘we betreuren dit’ is publiekelijk huilen. Niet doen.

Eis met niet mis te verstane diplomatieke bewoordingen de terugkoppeling van procedurele vervolgstappen in deze zaak en laat u in geen enkel geval verleiden tot publieke uitspraken waaruit blijkt dat u één en ander niet aan zag komen. Er staat meer op het spel dan ‘alleen’ de veiligheid en vrijheid van Ebru Umar. Er wordt gesold met de soevereiniteit van Nederland en haar inwoners.

Schelden doet u thuis ook niet

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s